boschdijknieuw

Woensel Wereldkeukens gaat verantwoord om met grondstoffen. Omdat het onmogelijk is iedere dag exact dat te bereiden wat wordt genuttigd door de gasten ligt verspilling op de loer. Omdat we met dagverse producten werken is bewaren geen optie.

 

"Bamibakje" vol met, sushi, vers bereidde gerechten, groenten, of wat er maar over is.... voor Euro 5,00. Iedere dag worden ook de niet genuttigde soepen beschikbaar gesteld voor kostenbewuste lekkerbekken die het milieu een warm hart toedragen. Voor Euro 2,00 heeft u al een halve liter verse soep. Tussen 21.15 en 21.30 uur kunt u bellen met ons restaurant 040 - 298 59 86. We weten dan wat we "over" gaan houden die avond. U maakt uw keuze uit de beschikbare gerechten. Tussen 21.45 en 22.00 uur kunt u uw "bestelling" afhalen bij de lunchroom. Er wordt alleen verkocht wat niet is genuttigd, we bereiden geen gerechten om aan een vraag te voldoen.

 

Woensel in beeld

Wij dagen onze gasten uit om zelf de website mee vorm te geven. Stuur uw meest dierbare foto aan info@woenselwereldkeukens.nl onder vermelding van "bijdrage fotoalbum".  Vermeld ook in een paar regels waarom deze foto voor u zo waardevol is. Iedere maand zullen we de mooiste foto met het beste verhaal plaatsen op de homepage van de website. De inzender ontvangt dan als dank direct de uitnodiging om op onze kosten gast te zijn in Woensel Wereldkeukens. Alle foto's in "Woensel" zijn ter beschikking gesteld door Eindhoven-in-beeld.nl Duizenden foto's over oud en nieuw Eindhoven zijn hier op wijk gerangschikt. Graaf eens in het verleden en kijk hoe Woensel zich heeft ontwikkeld.

^ Naar boven