boschdijknieuw

Maak een culinaire wereldreis, gewoon in Woensel.

U wordt bij binnenkomst door onze gastvrouw ontvangen. U kunt kiezen uit tientallen gerechten uit alle windstreken, al dan niet ter plekke voor u bereid. Zo is er live cooking in de wok, op de grill, de bakplaat en de "Big Green Egg". Ook hebben wij een uitgebreide desserttafel. Woensel Wereldkeukens werkt volgens het welbekende all-in concept. U kunt er onbeperkt eten en drinken tegen een vaste prijs. Drinken is inclusief verschillende bieren, wijn, frisdranken, en koffie of thee.

 

All-in arrangement

 

2,5 uur

3 uur

Ma t/m do

29,50

32,50

Vrij t/m zo 

31,50

34,50

Kinderen

4 t/m 7 jaar

13,50

14,50

Kinderen 

8 t/m 11 jaar

 16,50

17,50

 

Speciaal arrangement voor 65 plussers.

65 plussers hebben bij ons een streepje voor. Op vertoon van hun 65+ pas of ID ontvangen zij € 5,00 korting op hun eigen couvert. De 65+ korting geldt niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.

 

Vier je verjaardag bij Woensel Wereldkeukens!

Bij ons krijgt de jarige een all-in arrangement van ons cadeau in de vorm van een cadeaukaart, te besteden bij het volgende bezoek. Deze actie geldt alleen in een gezelschap van minimaal 4 personen (inclusief de jarige), op de desbetreffende dag van de verjaaardag op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Geef ook bij uw reservering door wanneer er iemand jarig is. De verjaardagsactie geldt niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.

  

Informeer naar onze brunch mogelijkheden voor groepen vanaf 20 personen!

 

Woensel in beeld

Wij dagen onze gasten uit om zelf de website mee vorm te geven. Stuur uw meest dierbare foto aan info@woenselwereldkeukens.nl onder vermelding van "bijdrage fotoalbum".  Vermeld ook in een paar regels waarom deze foto voor u zo waardevol is. Iedere maand zullen we de mooiste foto met het beste verhaal plaatsen op de homepage van de website. De inzender ontvangt dan als dank direct de uitnodiging om op onze kosten gast te zijn in Woensel Wereldkeukens. Alle foto's in "Woensel" zijn ter beschikking gesteld door Eindhoven-in-beeld.nl Duizenden foto's over oud en nieuw Eindhoven zijn hier op wijk gerangschikt. Graaf eens in het verleden en kijk hoe Woensel zich heeft ontwikkeld.

^ Naar boven