boschdijknieuw

Lunchen in Woensel

Ook voor de lunch bent u bij Woensel Wereldkeukens aan het juiste adres. Bij ons geen standaard broodjes ham of eiersalade, wij pakken het anders aan. Denk bijvoorbeeld aan Thaise garnalen salade, tientallen vers bereide sushi's en een onvervalste bamisoep. Maar ook voor de liefhebber: sate en vers bereide wokgerechten. Alle gerechten die wij serveren worden in een mooie portionering aangeboden.

 

Natuurlijk kunt u in ons lunchcafé ook genieten van een kopje heerlijke koffie, verse muntthee, een biertje of een andere versnapering.

 

Graag heten wij u vanaf 12.00 uur welkom in ons lunchcafé.

 

 

Woensel in beeld

Wij dagen onze gasten uit om zelf de website mee vorm te geven. Stuur uw meest dierbare foto aan info@woenselwereldkeukens.nl onder vermelding van "bijdrage fotoalbum".  Vermeld ook in een paar regels waarom deze foto voor u zo waardevol is. Iedere maand zullen we de mooiste foto met het beste verhaal plaatsen op de homepage van de website. De inzender ontvangt dan als dank direct de uitnodiging om op onze kosten gast te zijn in Woensel Wereldkeukens. Alle foto's in "Woensel" zijn ter beschikking gesteld door Eindhoven-in-beeld.nl Duizenden foto's over oud en nieuw Eindhoven zijn hier op wijk gerangschikt. Graaf eens in het verleden en kijk hoe Woensel zich heeft ontwikkeld.

^ Naar boven